Υπηρεσίες και Προϊόντα

Προσφέρουμε μία ευρεία επιλογή από υπηρεσίες spa

null

Ευεξία

null

Ομορφιά

null

Μασάζ

null

Κάντε εγγραφή για προσφορές

Εγγραφείτε και λάβετε σήμερα το καλωσόρισμα σας

Σχετικά με την Ευεξία και το SPA

Αναζωογονήστε τις αισθήσεις σας και ανανεώστε το μυαλό σας!

Καλώς ήρθες σε ένα μοναδικό και πανέμορφο προορισμό της ”Cretan Dream Royal Spas”. Σας προσκαλούμε να ¨ταξιδέψετε¨ μαζί μας, με οδηγό τις 5 αισθήσεις. Επιλέξτε από τις εξειδικευμένες θεραπείες σώματος και προσώπου και αφεθείτε στα έμπειρα χέρια των θεραπευτών μας για να εναρμονίσουν σώμα, μυαλό και πνεύμα.

Η Cretan Dream Royal Spas αναζητά για τον επισκέπτη της κάτι παραπάνω από μια επιφανειακή προσέγγιση. Στοχεύουμε στην επαναφορά της εσωτερικής υγείας χωρίς να αδιαφορούμε για την εξωτερική εμφάνιση, με εργαλείο μας τα προϊόντα Ελληνικής Γης. Η Ομάδα μας θα προσαρμόσει την κάθε θεραπεία στα μέτρα σας, προσφέροντας σας μια αξέχαστη εμπειρία.

Θεραπείες και υπηρεσίες spa

Θεραπείες Προσώπου Cretan Dream Royal Spas

Οι εξατομικευμένες περιποιήσεις προσώπου μας, οι οποίες είναι ένας συνδυασμός καθαρισμού, απολέπισης, μασάζ και συγκεκριμένης μάσκας, αναλόγως με τον τύπο του δέρματος σας, προσφέρουν υγιή επιδερμίδα και ακαταμάχητη λάμψη.

Για να διατηρήσετε αυτά τα αποτελέσματα προτείνεται από τον θεραπευτή σας μια καθημερινή φροντίδα για το σπίτι.

Μασάζ σώματος

Το μασάζ είναι η πιο δημοφιλής θεραπεία στο σπα.

Το Μασάζ είναι η πιο δημοφιλής θεραπεία σε κάθε Spa μας. Έτσι λοιπόν σας προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία από διαφορετικά είδη μάλαξης από όλο τον κόσμο ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Πριν από οποιαδήποτε συνεδρία υπάρχει μια μικρή συνομιλία με τον θεραπευτή σας έτσι ώστε να επικεντρωθεί στις επιβαρυμένες περιοχές αυξάνοντας την αιματική ροή στους ιστούς και τους μυς επαναφέροντας τον μυϊκό σας τόνο στα φυσιολογικά επίπεδα. Είναι ώρα για απόλυτη χαλάρωση και ευεξία!

Pre-booked Packages -20%

Beauty Wellness

125€ 100 min.

Hydrating Therapy with Avocado – 50′ min
Black Lava Cleasing Treatment – 50′ min

Deep Relaxation

125€ 95 min.

Sugar and Honey Scrub – 25′ min
Anristress Massage – 50′ min
Aloe VeraBody Mask – 20′ min

Ελληνικα