Ταξιδεύοντας σε εποχές Covid Cretan Dream Resort

Ένα παραθαλάσσιο θέρετρο στα Χανιά

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ

Καλωσορίσατε στο
Cretan Dream Resort & Spa

Φανταστείτε τον εαυτό σας στο πολυτελές παραθαλάσσιο θέρετρό μας στα Χανιά – την καλύτερη επιλογή για χαλαρωτικές διακοπές ή… staycation. Οι επισκέπτες που θέλουν να βυθιστούν στον ιστορικό πολιτισμό της Κρήτης και να γνωρίσουν τα αξιοθέατα και την ιστορία που έχει να προσφέρει η υπέροχη νησιωτική περιοχή μας θα λατρέψουν την κάθε στιγμή τους εδώ. Όταν μένετε μαζί μας μπορείτε να επωφεληθείτε από την προνομιακή μας θέση που απέχει μόλις 6 χλμ από την υπέροχη πόλη των Χανίων και βρίσκεται σε βολική τοποθεσία στην είσοδο της μαγευτικής παραλίας του Σταλού.

Μπορείτε να απολαύσετε απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα από την εξωτερική μας πισίνα υπερχείλισης με μπαρ, να χαλαρώσετε στα ευρύχωρα δωμάτιά μας με πολυτελείς παροχές και να απολαύσετε αξέχαστες γευστικές εμπειρίες στο Cretan Dream Resort & Spa στα Χανιά.

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ
Cretan Dream Resort
Cretan Dream Resort
2
Cretan Dream Resort
1

Διαμονή

Δωμάτια

Χαλαρώστε με σύγχρονη πολυτέλεια στον κορυφαίο προορισμό των Χανίων. Τα δωμάτιά μας είναι πλήρως εξοπλισμένα, ευρύχωρα και άνετα, προσφέροντας διάφορες επιλογές σε θέα, όπως στην πισίνα, στον κήπο και στη θάλασσα.

Δωμάτιο με θέα ενδοχώρα
Πολυτελές δωμάτιο με ιδιωτική πισίνα
Πολυτελές δωμάτιο
Δωμάτιο με θέα θάλασσα
Δωμάτιο με θέα θάλασσα στο πλάι
Δωμάτιο με θέα πισίνα και θάλασσα

Σουίτες

Απολαύστε τις μεγάλες πολυτελείς σουίτες μας με κομψό design, υπέροχες ανέσεις και εκπληκτική θέα. Οι σουίτες προσφέρουν την τέλεια ισορροπία μεταξύ απλότητας και κομψότητας.

Σουίτα με θέα ενδοχώρα
Σουίτα με θέα θάλασσα στο πλάι
Σουίτα με θέα πισίνα και θάλασσα
Πολυτελής Executive Suite
Πολυτελής Executive Suite με ιδιωτική πισίνα
Σουίτα νεόνυμφων με εξωτερικό τζακούζι
Πολυτελής μεζονέτα με ιδιωτική πισίνα
Πολυτελής Dome Suite με ιδιωτική πισίνα
Δείτε όλα τα δωμάτια

Gastronomy Provocateur

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ & ΜΠΑΡ

Γευτείτε την αυθεντική μεσογειακή κουζίνα φτιαγμένη με τοπικά και βιολογικά υλικά στο Cretan Dream Resort & Spa. Από τον περίφημο μπουφέ μας για πρωινό, μέχρι casual φαγητό και σνακ, οι εκλεκτές επιλογές μας για φαγητό περιλαμβάνουν έναν εξωτερικό χώρο από τον οποίο μπορείτε να απολαύσετε την πισίνα υπερχείλισης και τη θάλασσα του Κάτω Σταλού.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ